Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Conferentieruimte met State-of-the-Art Audiovisuele Faciliteiten

Bij Office 42 begrijpen we de cruciale rol die audiovisuele apparatuur speelt bij succesvolle conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Daarom bieden we een conferentieruimte die is uitgerust met state-of-the-art audiovisuele faciliteiten, zodat jouw presentaties vlekkeloos kunnen verlopen en indruk kunnen maken op je publiek. Bovendien zijn we gunstig gelegen vlak bij belangrijke uitvalswegen, zoals de A12 en de E19, wat betekent dat we perfect bereikbaar zijn voor al jouw gasten. En als kers op de taart, bieden we gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Een Moderne en Technologisch Geavanceerde Conferentieruimte

Onze conferentieruimte is ontworpen om aan de hoogste eisen te voldoen. We beschikken over geavanceerde audiovisuele apparatuur, waaronder krachtige projectoren, schermen, geluidssystemen en videoconferentieoplossingen. Dit stelt je in staat om jouw boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Of je nu een bedrijfspresentatie geeft, een conferentie organiseert of een virtuele vergadering houdt, onze faciliteiten zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat klaar om je te assisteren bij het opzetten van de apparatuur en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos werkt.Klaar om jouw volgende conferentie of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen met onze state-of-the-art audiovisuele faciliteiten en gratis parkeergelegenheid? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Office 42 jouw evenement succesvol kan maken.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht