Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Conferentie in de Buurt van Antwerpen

Wanneer het aankomt op conferenties, draait alles om de juiste locatie. Bij Office 42, gevestigd in Aartselaar, begrijpen we dit als geen ander. Onze conferentieruimte is de ideale keuze voor diegenen die een conferentie willen houden in de nabijheid van het bruisende Antwerpen. Ontdek waarom onze locatie perfect is voor jouw zakelijke evenementen.

Centraal Gelegen, Gemakkelijk Toegankelijk

Bij Office 42 beseffen we de cruciale rol die de locatie speelt in het succes van elke conferentie. Onze conferentieruimte, gelegen in Aartselaar, bevindt zich op korte afstand van Antwerpen, wat betekent dat jouw deelnemers zonder moeite kunnen arriveren zonder lange reistijden.

Onze conferentieruimte biedt plaats aan maximaal 50 personen en is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, zodat jouw conferentie vlekkeloos kan verlopen. Of je nu een sectorconferentie plant, een bedrijfspresentatie wilt geven of een interactieve trainingssessie organiseert, onze faciliteiten zijn aanpasbaar aan jouw zakelijke behoeften.

Met gratis parkeergelegenheid voor de deur hoef je je geen zorgen te maken over parkeren. We begrijpen dat elke conferentie uniek is, en ons toegewijde team staat klaar om te helpen met technische ondersteuning, catering en eventuele specifieke wensen.Kies voor de ideale locatie om jouw conferentie te houden in de buurt van Antwerpen bij Office 42, gevestigd in Aartselaar. Neem vandaag nog contact met ons op om onze conferentieruimte te reserveren en bereik zakelijk succes met gemak.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende