Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Communiefeest op Onze Unieke Locatie - Maak van deze Speciale Dag een Onvergetelijke Beleving

Bij Foodconcept 42 zijn we in de mood voor een geweldige Communiefeest vibe. Want wat is cooler dan de Eerste Communie van je kid? Of je nu op zoek bent naar een chill setting voor een laid-back familiebijeenkomst of een epic space voor een knallend feest, onze unieke trendy foodbar is ready om van deze speciale dag een epic experience te maken.

Een Betekenisvolle Stap, Een Feestelijke Gelegenheid

Bij Foodconcept 42 snappen we dat een Communiefeest meer is dan just a meal. Het is een betekenisvolle move in het leven van je mini-me, en wij zijn hier om deze dag te vieren met respect en good vibes.

Waarom is onze spot de place to be voor jouw Communiefeest? Eerst en vooral, we hebben een flexibele setup die aansluit bij jouw wensen. Onze trendy foodbar is de ideale spot voor jouw party, met space voor maximaal 50 hippe gasten. Of je nu een laid-back brunch wilt hosten of een full-on feest met coole entertainment en activities, onze setting en vibes zijn perfect voor deze belangrijke mijlpaal.

Onze top-chefs zorgen voor gerechten die passen bij de sfeer van de dag. We hebben verschillende menu-opties, van heerlijke snacks tot complete diners, en we kunnen rekening houden met dieetwensen en special requests.

Onze locatie is perfect gelegen, vlakbij de a12 en e19 in Aartselaar, op een stone's throw van Wilrijk, Kontich, Edegem, Hemiksem, Schelle, Niel en Hoboken. Of je nu local bent of van verder komt, onze spot is easy to find en accessible voor iedereen.

Ons experienced team is ready om je te helpen met de planning, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij snappen hoe belangrijk deze dag is en willen er een onvergetelijke ervaring van maken voor jou en je gasten.Ben je ready om deze special day te vieren met een epic Communiefeest in onze trendy foodbar? Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij kunnen helpen om er een onvergetelijke dag van te maken voor jou en je fam.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u PAASMAANDAG GESLOTEN
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende