Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55

» Co-working Space in Aartselaar - Werk Slim, Samen en in Stijl

Bij Office 42 begrijpen we dat werk meer is dan alleen een kantoor. Het gaat om de mensen waarmee je samenwerkt, de sfeer waarin je werkt en de inspiratie om productief te zijn. Onze co-working space biedt je de perfecte omgeving om slimmer en in stijl te werken, omringd door creatieve geesten.

Samenwerken met Stijl

Onze co-working space bij Office 42 is ontworpen met ondernemerschap en creativiteit in gedachten. Het is de plek waar innovatie begint, waar ideeën vorm krijgen en waar samenwerking tot stand komt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen, van comfortabele werkplekken tot snelle Wi-Fi en moderne voorzieningen.

En het beste van alles? Bij Office 42 begrijpen we dat toegankelijkheid essentieel is. Daarom bieden we gratis parkeergelegenheid recht voor onze deur. Geen gedoe met zoeken naar een parkeerplaats of extra kosten voor parkeren. Bij ons kun je stressvrij en gemakkelijk naar je werkplek komen.

Het gaat niet alleen om de ruimte, maar ook om de vibes. Onze trendy foodbar, met zijn gezellige interieur en gastvrije ambiance, biedt de ideale omgeving om te netwerken, bij te praten met collega's en nieuwe contacten te leggen. Of je nu zelfstandig ondernemer bent, een startup runt of gewoon een verandering van omgeving zoekt, bij ons ben je altijd welkom.

Bovendien, dankzij onze gunstige locatie in Aartselaar, zijn we gemakkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen-Zuid en de omliggende gemeenten. Onze nabijheid tot de A12 en E19 maakt ons de ideale keuze voor wie flexibel wil werken zonder lange reistijden.Klaar om slimmer en stijlvoller te werken? Ontdek onze co-working space bij Office 42 en maak van je werk een inspirerende ervaring. Reserveer vandaag nog en maak deel uit van onze creatieve gemeenschap.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht