Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Brunchen bij Foodconcept 42: Een Culinair Avontuur

Ontdek een heerlijke brunchervaring bij Foodconcept 42, waar culinair genot samensmelt met de ontspannen sfeer van brunchen. Wij nodigen je uit om te genieten van een onvergetelijke brunch in onze gezellige en trendy eetgelegenheid.

Een Brunch Om Van Te Genieten

Bij Foodconcept 42 draait alles om het creëren van een brunchervaring die je smaakpapillen verrukt en je ochtend speciaal maakt. Onze brunchmenukaart is samengesteld om een scala aan heerlijke opties te bieden, van klassieke favorieten tot eigentijdse creaties, allemaal bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten.

Onze chef-koks combineren smaak en creativiteit om een brunchmenu te presenteren dat aansluit bij de laatste culinaire trends. Of je nu verlangt naar hartige gerechten, zoete lekkernijen, of een gezonde brunch, bij Foodconcept 42 vind je altijd iets wat aan je verwachtingen voldoet.

Onze gezellige en trendy eetgelegenheid biedt de perfecte setting om te brunchen met vrienden, familie of collega's. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon je weekend wilt beginnen met een smakelijke brunch, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom langs en ontdek de magie van brunchen bij Foodconcept 42, waar we brunchen omtoveren tot een culinair avontuur dat je zeker wilt herhalen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een smaakvolle brunchervaring.» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende