Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Boek nu de ideale locatie voor je eindejaarsevenement!

De herfst laat zich van zijn beste kant zien en het einde van het jaar staat alweer voor de deur. Heb jij al ideeën voor evenementen om het einde van het jaar in stijl af te sluiten? 

Blik terug op afgelopen jaar en kijk tegelijkertijd vooruit naar het jaar dat komen gaat. Wil jij samen met collega’s en/of relaties het jaar in stijl afsluiten? Dan is dit hét moment om een eindejaarsevenement te organiseren! Kies voor "Foodconcept 42" en wordt compleet ontzorgd op het gebied van catering en personeel. 

Ruim aanbod mogelijkheden

"Foodconcept 42" biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijke events. De locatie beschikt over 3 meetingrooms, co-working space, foyer, restaurant met bar en ruime parking. De zalen zijn flexibel in te richten en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. 

 

Foyer

Een polyvalente ruimte die plaats geeft voor een seated & rechtstaande setting tot 60 personen.  Een receptie, conferentie, closing drink,

 

Restaurant 

Ontbijt, lunch, diner of afsluitende drink? Wij verwelkomen jou elke weekdag van maan- tem vrijdag met wekelijkse suggesties.

 

Boardrooms

Volledig ingericht 3 high tech meetingrooms met vergadertafel tot 25 pers. Online/hybride zoom Teams setup met scherm, verdeelde micro’s en luidsprekers.

 

Catering

Van broodjeslunch tot banket en van een compleet verzorgde receptie tot warme of koude buffetten? We doen beroep op onze professionele kennis en ervaring."Foodconcept" 42 staat voor kwaliteit en service. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2023? Neem dan contact op met ons en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende