Kontichsesteenweg 42, Aartselaar || +32 (3) 870 52 55 || Elke maan- en dinsdagavond keuken geopend tot 21u00.

» Afterwork in Aartselaar - De Perfecte Plek om te Ontspannen na het Werk

Bij Foodconcept 42 begrijpen we dat na een lange werkdag niets beter is dan even ontspannen en tot rust komen. Onze trendy foodbar biedt de ideale setting voor een geweldige afterwork-ervaring. Kom langs en geniet van heerlijke drankjes, smakelijke hapjes en een gezellige sfeer om samen met collega's en vrienden te ontspannen.

Samen Uitrusten, Samen Proosten

Onze afterwork-ervaring bij Foodconcept 42 is ontworpen om je werkweek op een aangename manier af te sluiten. We bieden een uitgebreide selectie van drankjes, van verfrissende cocktails tot ambachtelijke bieren en kwaliteitswijnen. Combineer dat met smakelijke hapjes en je hebt de perfecte formule om te ontspannen en bij te praten met je collega's of vrienden.

Onze trendy foodbar, met haar moderne interieur en gastvrije ambiance, is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van een gezellige avond na het werk. Of je nu met een kleine groep of een grote groep komt, onze locatie biedt de ruimte en de vibes om te ontspannen.

Bovendien, dankzij onze gunstige locatie in Aartselaar, ben je altijd snel ter plaatse, zelfs na een drukke werkdag. Onze centrale locatie maakt ons de ideale plek voor je afterwork-uitje.Klaar om te ontspannen na het werk? Kom langs bij Foodconcept 42 voor een onvergetelijke afterwork-ervaring. Reserveer vandaag nog en maak van je avonden iets bijzonders.

» contact

Neem contact met ons op! Wij geven graag een antwoord op al je vragen.

Foodconcept 42
Kontichsesteenweg 42
2630 Aartselaar


icon fechar

— CONTACT —

Stuur ons een bericht

  – Openingstijden –

  maandag 08u — 22u 20 mei - Gesloten
  dinsdag 08u — 22u
  woensdag 08u — 15u
  donderdag 08u — 15u
  vrijdag 08u — 15u
  Zaterdag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  Zondag Gesloten / beschikbaar voor feesten
  tot snel!

  Fotos

  Stijlvol genieten

  Netwerk aan de bar

  Vergaderen

  Vorige
  Volgende